Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2012.03.26.
13:47

Írta: Budaifiú

Feltörték Staudt Gábort

Néhány perce fura üzeneteket posztolt valaki Staudt Gábor, a Jobbik volt budapesti elnökének személyes Facebook-üzenőfalán. 

„Tegnap hazaérve hullafáradtan egy frissíto fürdot kívántam venni. A csapot megnyitva ömlött a fos sugárban a zuhanyrózsából. A látványtól elszörnyedve elfogott a hányinger és a wc fölé hajoltam. Ekkor vettem észre, hogy a lefolyót eltömítette valami. Alaposabban megvizsgálva egy felfújható szexbárány volt az. A földön össze-vissza véres és fekáliás spaknik hevertek. A sarokban pedig egy teli vödör beszáradt sperma állt, gépzsírral keverve. A tetején egy névjegykártyát találtam melyen ez állt. dr. Nagyfi Richárd elismert vízvezeték szerelo és análtágítási szakspecialista Úgy hallottam, hogy az említett úriember ezen az oldalon található. Megkérném, hogy adjon magyarázatot a tettére. A többiektol kérdezem: Történt már veletek hasonló?” – ezeket a sorokat olvashatta Staudt Gábor 4998 ismerőse. 

Egyúttal a megjelent a következő kép is Staudt Gábor üzenőfalán:

A profilt vélhetően egy antifasiszta hacker törte fel, azonban nem cserélte a fiókhoz tartozó publikus e-mail címet, ezért a politikus hamarosan visszabirtokolhatta internetes mását és a következő posztot tette közzé:  

"Kedves Ismerőseim! Úgy tűnik, hogy sikerült feltörnie valakinek az adatlapomat, a helyzet helyreállt, de a "szellemes" hozzászólásokhoz nem volt nyilván közöm! Gábor"

nagyváros.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyvarostv.blog.hu/api/trackback/id/tr274341131

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása